Përfshihuni në Magisk Delta

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinMagisk Delta po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

267

Vargje

48

Gjuhë

81,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Magisk Delta përmban aktualisht 267 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 81,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Magisk Delta, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti